Перейти до вмісту
Головна » Білий суп з вареним яйцем

Білий суп з вареним яйцем

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Білий суп з вареним яйцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 460 ккал, 15 г білків,
    34 г жирів, 24 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г картоплі
    ❯ 2 ст. л. вершкового масла
    ❯ 2 ст. л. борошна
    ❯ сіль
    ❯ 1/2 ч. л. меленого кмину
    ❯ 4 тонких скибочки бекону
    ❯ 250 мл вершків
    ❯ жменя рубаного кропу
    ❯ кілька крапель оцту
    ❯ 4 круто зварені яйця

    Покроковий процес приготування білого супу

    Крок 1

    Картоплю вимити, очистити та нарізати кубиками. У каструлі з товстим дном розтопити вершкове масло і пасерувати борошно до золотистого кольору. Влити 1 л холодної води та довести до кипіння. Додати нарізану картоплю, посолити, приправити кмином і варити суп на слабкому вогні бл. 20 хв, іноді помішуючи

    Крок 2

    Кожну скибочку бекону розрізати вздовж навпіл і обсмажувати на сковороді без додавання жиру до хрусткої скоринки.

    Крок 3

    Коли картопля стане м’якою, влити вершки та прогріти (не кип’ятити!). Зняти суп з вогню, заправити його оцтом і посипати рубаною зеленню. Посолити на смак

    Крок 4

    Варені яйця очистити від шкаралупи та розрізати кожне на чотири часточки. Суп розлити по порційних тарілках, додати яйця та смужки бекону. Добре прикрасити страва свіжим кропом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Білий суп з вареним яйцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *