Перейти до вмісту
Головна » Угорський гуляш із яловичини

Угорський гуляш із яловичини

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Угорський гуляш із яловичини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 20 хвилин
    У 1 порції: 240 ккал, 12 г білків,
    14 г жирів, 18 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 ст. л. топленої олії
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 200 г нежирного філе яловичини
    ❯ 2 ч. л. меленої солодкої паприки
    ❯ 1 л яловичого бульйону
    ❯ по щіпці меленого кмину та сушеного майорану
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ 2 товчені зубчики часнику
    ❯ 1–2 бульби картоплі
    ❯ сіль
    ❯ свіжомелений чорний перець

    Покроковий процес приготування угорського гуляшу

    Крок 1

    М’ясо вимити, обсушити та нарізати невеликими кубиками. Цибулю очистити, порубати та обсмажувати на 1 стіл. ложці олії в каструлі з товстим дном до напівпрозорості. Додати м’ясо та обсмажувати 3 хв. Посипати паприкою, перемішати. Влити половину бульйону, додати сіль, перець і кмин. Гасити м’ясо під кришкою до м’якості.

    Крок 2

    Картоплю очистити та нарізати кубиками. На маслі, що залишилася пасерувати борошно до золотистого кольору, розвести бульйоном, що залишився і ретельно перемішати. Влити в суп, додати картоплю, часник та варити 15 хв

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Угорський гуляш із яловичини. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *