Перейти до вмісту
Головна » Суп-гуляш під рум’яною скоринкою

Суп-гуляш під рум’яною скоринкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Суп-гуляш під рум’яною скоринкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 20 хвилин
    У 1 порції: 467 ккал, 15 г білків,
    31 г жирів, 33 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 100 г шпику
    ❯ 300 г м’якоті яловичини (задня частина)
    ❯ 1 ст. л. меленого солодкого перцю
    ❯ 6 бульб картоплі
    ❯ 2 моркви
    ❯ 1 л яловичого бульйону
    ❯ 200 г листкового тіста
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ яйце для змащування
    ❯ зелень петрушки

    Покроковий процес приготування супу-гуляш

    Крок 1

    Цибулю та часник очистити, дрібно порубати. Шпик нарізати дрібними кубиками, в сотейнику обсмажувати доти, доки не витопиться жир. Підмішати цибулю та обсмажити, потім додати часник і теж злегка обсмажити. М’якуш яловичини вимити, обсушити, нарізати кубиками (2×2 см). Підмішати м’ясо до суміші цибулі, обсмажувати до золотистого кольору. Посипати перцем солодким, готувати ще 1 хв.

    Крок 2

    Картоплю та моркву вимити, очистити, нарізати кубиками.

    Крок 3

    Овочі з’єднати з м’ясом, влити бульйон, посолити, поперчити, варити прибл. 40 хв.

    Крок 4

    Суп розлити в жароміцні форми. Тісто розкотити у пласт товщиною бл. 1 см і нарізати кружальцями по діаметру
    трохи більше, ніж розмір форми. Форми накрити кришками з гуртків тіста. Яйце розбовтати у мисці та змастити їм тісто. Духовку нагріти до 200 °, готувати бл. 20 хв. Перед подачею посипати зеленню петрушки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп-гуляш під рум’яною скоринкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *