Перейти до вмісту
Головна » Суп таратор з яйцями та горіхами

Суп таратор з яйцями та горіхами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Суп таратор з яйцями та горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Холодний суп з кефіру та огірків по-болгарськи

    Приготування: 1 година 10 хвилин
    У 1 порції: 290 ккал, 10 г білків,
    5 г жирів, 11 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 750 мл кислого молока
    ❯ 1 склянка холодної кип’яченої води
    ❯ 2 огірки
    ❯ 4 круто зварені яйця
    ❯ 2–3 бульби картоплі
    ❯ по 1 пучку кропу та петрушки
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 2–3 ст. л. рубаних волоських горіхів
    ❯ цукор, оцет, сіль на смак

    Покроковий процес приготування супу таратор

    Крок 1

    У кисле молоко влити холодну кип’ячену воду, збити. Огірки вимити, нарізати невеликими кубиками. Варені яйця очистити та дрібно нарізати. Зелень кропу та петрушки вимити, обсушити та порубати.

    Крок 2

    Картоплю вимити, відварити до готовності, потім очистити та нарізати кубиками. У кислого молока з водою покласти нарізані кубиками свіжі огірки, варені картопля, подрібнені яйця і зелень.

    Крок 3

    Часник очистити, стовкти у ступці з невеликою кількістю солі, змішати з олією і покласти у суп. Додати до смаку сіль, мелений чорний перець і цукор. Заправити суп оцтом. При подачі на стіл посипати рубаними волоськими горіхами.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп таратор з яйцями та горіхами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *