Перейти до вмісту
Головна » Морквяний крем-суп

Морквяний крем-суп

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Морквяний крем-суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 хвилин
    У 1 порції: 170 ккал, 3 г білків,
    9 г жирів, 21 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    – 750 г моркви
    – 1 цибулина
    – 3 ст. л. рослинної олії
    – 1 ч. л. меленого коріандру
    – 1/2 ч. л. меленого імбиру
    – 1/2 ч. л. гострого червоного перцю
    – 1 л овочевого бульйону
    – сіль
    – мелений чорний перець
    – Шніт-цибуля

    Покроковий процес приготування крем-супу

    Крок 1

    750 г моркви вимити, очистити та нарізати кружальцями. 1 цибулину очистити та порубати. У каструлі з товстим дном нагріти 3 стіл. ложки рослинної олії та обсмажувати на слабкому вогні морква з рубаним цибулею 5 хв.

    Крок 2

    Додати спеції (1 чайн. ложку меленого коріандру, по 1/2 чайні ложки меленого імбиру та гострого червоного перцю). Влити 1 л овочевого бульйону, приправити сіллю та меленим чорний перець.

    Крок 3

    Накрити каструлю кришкою, довести бульйон до кипіння, потім зменшити вогонь до мінімуму і варити суп прибл. 15 хв, поки овочі не стануть м’якими

    Крок 4

    Суп зняти з вогню, перелити в чашу блендера та подрібнити овочі у пюре. Розлити крем-суп по порційним тарілкам і посипати нарізаним кільцями шнит-луку.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Морквяний крем-суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *