Перейти до вмісту
Головна » Смажена картопля з беконом

Смажена картопля з беконом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Смажена картопля з беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 580 ккал, 12 г білків,
    44 г жирів, 36 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 гілочки розмарину
    ❯ 1 гілочка чебрецю
    ❯ 150 г бекону
    ❯ 700 г відвареної в шкірці картоплі
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 2 цукіні
    ❯ 4–5 ст. л. викривленого адигейського сиру

    Покроковий процес приготування картоплі з беконом

    Крок 1

    Зелень обполоснути. Бекон нарізати невеликими шматочками. Картоплю очистити від шкірки та нарізати кухлями. Цукіні вимити та разом зі шкіркою нарізати тонкими кружальцями.

    Крок 2

    На сковороді нагріти 1,5 стола. ложки олії та обсмажувати картоплю з беконом до рум’яної скоринки, додавши гілочки зелені. Страву посолити та поперчити до смаку. Зелень видалити.

    Крок 3

    Масло, що залишилося нагріти на іншій сковороді та обсмажити цукіні. Додати до картоплі з беконом. Посипати страву скрошеним сиром.

    Сьогодні ми дізналися як готуэться Смажена картопля з беконом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *