Перейти до вмісту
Головна » Кускус з овочевим рагу

Кускус з овочевим рагу

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Кускус з овочевим рагу” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 10 хвилин

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 маленький цукіні
    ❯ 1 стручок солодкого перцю
    ❯ 2 помідори
    ❯ 6 ст. л. оливкової олії
    ❯ 200 г кускуса
    ❯ 1/2 ч. л. порошку каррі
    ❯ 1 апельсин
    ❯ 70 г зеленої цибулі
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування кускуса з овочевим рагу
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Цибулину очистити та крупно порубати. Моркву очистити та нарізати тонкою соломкою. Цукіні вимити, добре обсушити, розрізати вздовж навпіл і нарізати скибочками.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Стручок солодкого перцю вимити, розрізати навпіл, вирізати плодоніжку з насінням, м’якуш нарізати тонкою соломкою.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    У сотейнику нагріти 3 стіл. ложки олії та підрум’янити цибулю. Додати моркву та обсмажувати 5 хв. Додати цукіні, солодкий перець та готувати на маленькому вогні 5 хв.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 4

    Помідори опустити на 30 з киплячою водою, потім очистити та нарізати часточками. Додати в сотейник, перемішати, посолити, поперчити та тушити під кришкою 10 хв.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 5

    Кускус залити окропом, накрити кришкою і поставити в тепле місце на 30 хв. Потім влити решту масло, трохи посолити та перемішати з порошком каррі.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 6

    З апельсина віджати сік, збризкати кускус. Зелена цибуля вимити, добре обсушити та крупно нарізати. Рагу подати з кускусом. Посипати зеленою цибулею.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кускус з овочевим рагу. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *