![Курка каррі в казані на багатті](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/kurka-karri-v-kazani-na-bagatti.jpg)
Рецепт “Курка каррі в казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
![Курка каррі в казані на багатті інгредиенти](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/kurka-karri-v-kazani-na-bagatti-yngredyentы.jpg)
– Куряча грудка 1,2 кг
– Цибуля 3шт
– Болгарський перець 2шт
– Петрушка
– Вершки 2 пачки
– Сіль
– Рослинна олія
– Вершкове масло 100гр
– Помідори протерті
– Коріандр
– Чорний мелений перець
– Каррі
– Сухий перець чилі
– Лавровий лист
– Часник
Покроковий процес приготування курки каррі на багатті
![Курка каррі в казані на багатті1](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/kurka-karri-v-kazani-na-bagatti1-1.jpg)
Крок 1
Дрібними кубиками нарізаємо цибулю. Далі займемося болгарським перцем. Нарізаємо тонкою соломкою. Дрібно нарізаємо зелень. Куряче філе нарізаємо на невеликі кубики.
![Курка каррі в казані на багатті2](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/kurka-karri-v-kazani-na-bagatti2-1.jpg)
Крок 2
Тепер замаринуймо курку. У ступу відправляємо часник, біля столової ложки коріандру та розминаємо. Висипаємо часник і коріандр у курячі грудки. Додаємо дві їдальні ложки каррі, трохи менше столової ложки чорного меленого перцю, трохи більше пів столової ложки солі. Далі додамо трохи олії, перемішаємо і залишимо маринуватися 15-20 хвилин.
![Курка каррі в казані на багатті3](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/kurka-karri-v-kazani-na-bagatti3-1.jpg)
Крок 3
Дістаємо з олії лавровий лист і перчик. Відправляємо в казан цибулю і смажимо кілька хвилин. Далі відправляємо курку та все добре перемішуємо. Смажимо на гарному вогні близько 10 хвилин регулярно помішуючи.
![Курка каррі в казані на багатті4](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/kurka-karri-v-kazani-na-bagatti4-1.jpg)
Крок 4
Дістаємо з олії лавровий лист і перчик. Відправляємо в казан цибулю і смажимо кілька хвилин. Далі відправляємо курку та все добре перемішуємо. Смажимо на гарному вогні близько 10 хвилин регулярно помішуючи.
![Курка каррі в казані на багатті5](https://nakukhni.com.ua/wp-content/uploads/2023/06/kurka-karri-v-kazani-na-bagatti5-1.jpg)
Крок 5
Зменшуємо вогонь і висипаємо в казан болгарський перець. Все добре перемішуємо та обсмажуємо три хвилини. Тепер додаємо протерті помідори. Добре все перемішаємо вкотре. Готуємо на середньому вогні близько п’яти хвилин. Добре все перемішаємо і заливаємо вершками. Перемішаємо і дамо закипіти соусу. Пробуємо на сіль. Закриваємо кришкою та готуємо 20-30 хвилин.