Перейти до вмісту
Головна » Курка каррі в казані на багатті

Курка каррі в казані на багатті

    Курка каррі в казані на багатті

    Рецепт “Курка каррі в казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Курка каррі в казані на багатті інгредиенти

    – Куряча грудка 1,2 кг
    – Цибуля 3шт
    – Болгарський перець 2шт
    – Петрушка
    – Вершки 2 пачки
    – Сіль
    – Рослинна олія
    – Вершкове масло 100гр
    – Помідори протерті
    – Коріандр
    – Чорний мелений перець
    – Каррі
    – Сухий перець чилі
    – Лавровий лист
    – Часник

    Покроковий процес приготування курки каррі на багатті
    Курка каррі в казані на багатті1

    Крок 1

    Дрібними кубиками нарізаємо цибулю. Далі займемося болгарським перцем. Нарізаємо тонкою соломкою. Дрібно нарізаємо зелень. Куряче філе нарізаємо на невеликі кубики.

    Курка каррі в казані на багатті2

    Крок 2

    Тепер замаринуймо курку. У ступу відправляємо часник, біля столової ложки коріандру та розминаємо. Висипаємо часник і коріандр у курячі грудки. Додаємо дві їдальні ложки каррі, трохи менше столової ложки чорного меленого перцю, трохи більше пів столової ложки солі. Далі додамо трохи олії, перемішаємо і залишимо маринуватися 15-20 хвилин.

    Курка каррі в казані на багатті3

    Крок 3

    Дістаємо з олії лавровий лист і перчик. Відправляємо в казан цибулю і смажимо кілька хвилин. Далі відправляємо курку та все добре перемішуємо. Смажимо на гарному вогні близько 10 хвилин регулярно помішуючи.

    Курка каррі в казані на багатті4

    Крок 4

    Дістаємо з олії лавровий лист і перчик. Відправляємо в казан цибулю і смажимо кілька хвилин. Далі відправляємо курку та все добре перемішуємо. Смажимо на гарному вогні близько 10 хвилин регулярно помішуючи.

    Курка каррі в казані на багатті5

    Крок 5

    Зменшуємо вогонь і висипаємо в казан болгарський перець. Все добре перемішуємо та обсмажуємо три хвилини. Тепер додаємо протерті помідори. Добре все перемішаємо вкотре. Готуємо на середньому вогні близько п’яти хвилин. Добре все перемішаємо і заливаємо вершками. Перемішаємо і дамо закипіти соусу. Пробуємо на сіль. Закриваємо кришкою та готуємо 20-30 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як готується курка каррі в казані на багатті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *