Перейти до вмісту
Головна » Рататуй запечений у духовці

Рататуй запечений у духовці

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рататуй запечений у духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин
    У 1 порції: 440 ккал, 14 г білків,
    17 г жирів, 57 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 2 баклажани
    ❯ по 3 кабачки та стручки солодкого перцю
    ❯ 5 ст. л. оливкової олії
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 400 г помідорів
    ❯ 1 пучок базиліка
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для посипання:
    ❯ 350 г адигейського сиру
    ❯ 300 г черствого білого хліба
    ❯ 1 ст. л. песто
    ❯ за 1 ст. л. рубаної шніт-цибулі, петрушки та базиліка
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії

    Покроковий процес приготування Рататую

    Крок 1

    Овочі вимити. Цибуля та часник очистити та крупно порубати. Баклажани та кабачки нарізати напівкруглими скибочками, перець, видаливши плодоніжки та насіння, – шматочками. Помідори очистити від шкірки, нарізати шматочками. Базилік вимити, перебрати, обсушити та порубати.

    Крок 2

    У сотейнику на оливковій олії готувати цибулю та часник на слабкому вогні 8-10 хв. Додати кабачки, баклажани та готувати 10 хв. Покласти помідори, посолити, поперчити та готувати під кришкою на слабкому вогні 20 хв. Сотейник
    зняти з вогню та підмішати базилік.

    Крок 3

    Хліб подрібнити в крихту за допомогою блендера, додати песто, рубану зелень та олію. Сир покришити та підмішати до хлібної маси із зеленню. Посолити та поперчити до смаку. Приготовлену масу викласти на овочі в сотейнику та запікати рататуй у духовці 25 хв при 180 °.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рататуй запечений у духовці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *