Перейти до вмісту
Головна » Паста з сицилійським песто

Паста з сицилійським песто

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Паста з сицилійським песто” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 540 ккал, 18 г білків,
    15 г жирів, 86 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г спагеті або інших макаронних виробів
    ❯ сіль
    ❯ 1 ст. л. оливкової олії
    ❯ 125 г гострої сиров’яленої салямі
    ❯ 1 середня цибулина
    ❯ по 1 стручку червоного та жовтого солодкого перцю
    ❯ 100 г сицилійського песто
    ❯ листочки материнки для прикраси

    Покроковий процес приготування пасти з песто

    Крок 1

    Спагеті відварити у достатній кількості підсоленої води, як описано на пакуванні.

    Крок 2

    Салямі нарізати тонкими кружальцями. Цибулю очистити та нарізати півкільцями. Стручки перцю вимити, обсушити, насіння і видалити плодоніжки. М’якуш перцю нарізати брусочками середньої товщини. На сковороді нагріти оливкову олію та обсмажувати салямі бл. 2 хв. Додати до салямі підготовлені овочі та готувати, помішуючи, ще 3 хв.

    Крок 3

    Готові спагеті відкинути на друшляк та промити гарячою водою. Ок. 100 мл рідини з-під спагеті зібрати та в окремому посуді з’єднати з песто. Полити спагеті соус з песто. Додати ковбасу, овочі та акуратно перемішати. Готове блюдо розкласти по порційним тарілкам. Подати гарячим, посипавши листочками материнки.

    Сьогодні ми дізналися як готується Паста з сицилійським песто. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *