Перейти до вмісту
Головна » Спагеті з кеш’ю та шнітт-луком

Спагеті з кеш’ю та шнітт-луком

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Спагеті з кеш’ю та шнітт-луком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 770 ккал, 24 г білків,
    36 г жирів, 84 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г спагеті
    ❯ сіль
    ❯ 1 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 пучок шніт-цибулі
    ❯ 125 мл вершків
    ❯ 250 г плавленого сиру
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 100 г обсмажених горіхів кеш’ю
    ❯ жменя листків базиліка

    Покроковий процес приготування спагеті з кеш’ю

    Крок 1

    Спагеті відварити в достатній кількості окропу підсоленої води, як описано на пакуванні. Відкинути на друшляк, повернути в каструлю і заправити оливковою олією.

    Крок 2

    Шнітт-цибулю обполоснути та нарізати кільцями. У невеликій каструлі нагріти вершки, додати плавлений сир і перемішувати, поки суміш стане однорідною. Посолити та поперчити до смаку.

    Крок 3

    В окремому посуді змішати борошно, що просіює, какао, цукор і соду. З’єднати сухі інгредієнти із шоколадною масою і перемішати

    Крок 4

    Половину шніт-цибулі перемішати з відвареними спагеті та сирним соусом. Розкласти страву по порційнім
    тарілкам, посипати горіхами, листочками базиліка і шнитт-луком, що залишився.

    Горіхи для цієї страви беріть, виходячи з власних переваг: фундук, кедрові або грецькі.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Спагеті з кеш’ю та шнітт-луком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *