Перейти до вмісту
Головна » Кабачки запечені із сиром

Кабачки запечені із сиром

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Кабачки запечені із сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 240 ккал, 15г білків,
    9 г жирів, 30 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 молоді кабачки
    ❯ 8 дрібних помідорів
    ❯ 300 г сиру моцарела
    ❯ 8 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 1 пучок базиліка або петрушки
    ❯ 4 ст. л. тертого сиру
    ❯ 3 ст. л. горіхів (кедрових, кеш’ю)
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування кабачків

    Крок 1

    Кабачки вимити, обсушити паперовим рушником і розрізати вздовж навпіл. Помідори вимити та нарізати кружальцями або половинками. Так само нарізати моцарелу. Нагріти духовку до 200 °.

    Крок 2

    На сковороді розігріти 3 стіл. ложки олії та обсмажити кабачки з обох боків. Посолити та поперчити до смаку, перекласти у жароміцну форму. Зверху розподілити помідори, моцарелу та запікати 10 хв

    Крок 3

    Для соусу песто часник очистити та нарізати. Зелень обполоснути, обсушити, кілька листочків відкласти для прикраси, решту викласти в чашу блендера. Додати часник, масло, що залишилося, тертий сир, горіхи та подрібнити в пюре. Посолити та поперчити до смаку. Полити зеленим соусом запечені кабачки. Прикрасити блюдо листя зелені.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кабачки запечені із сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *