Перейти до вмісту
Головна » Моцарела у сметані

Моцарела у сметані

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Моцарела у сметані з лимоном та перцем чилі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 10 хвилин
    У 1 порції: 190 ккал, 13 г білків,
    24 г жирів, 5 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 150 г моцарели
    ❯ 300 г сметани
    ❯ 1 великий стручок перцю чилі
    ❯ 1 лимон
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ жменя листків майорану

    Покроковий процес приготування моцарели у сметані

    Крок 1

    Стручок перцю чилі вимити, розрізати вздовж навпіл і очистити від насіння. М’якуш нарізати тонкими смужками.

    Крок 2

    Лимон вимити, обдати окропом і зрізати цедру як тонких смужок. З м’якоті віджати сік

    Крок 3

    Моцарелу нарізати тонкими скибочками та викласти на блюдо сервування. Полити їх сметаною і посипати цедрою лимона та нарізаним перцем чилі.

    Крок 4

    Безпосередньо перед подачею закуски на стіл збризкати її оливковою олією, 1 стіл. ложкою соку лимона і прикрасити листочками майорану.

    Сьогодні ми дізналися як готується Моцарела у сметані. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *