Перейти до вмісту
Головна » Холодний огірковий суп

Холодний огірковий суп

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Холодний огірковий суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 15 хвилин
    У 1 порції: 200 ккал, 8 г білків,
    6 г жирів, 28 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2-3 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 1 червоний перець чилі
    ❯ 2–3 великі огірки
    ❯ 1 пучок базиліка
    ❯ 400 мл натурального питного йогурту або кислого молока
    ❯ сік 1 лимона
    ❯ 1 ст. л. тертою
    ❯ цедри лимона
    ❯ сіль
    ❯ свіжомелений чорний перець

    Покроковий процес приготування холодного огіркового супа

    Крок 1

    Перець чилі вимити та, вилучивши насіння, дрібно нарізати. Часник очистити та потовкти. Часник та чилі
    припустити на олії (2 хв). Огірки вимити, очистити, розрізати вздовж навпіл і за допомогою ложки видалити
    насіння. М’якуш огірків натерти на дрібній тертці та перемішати з йогуртом (або кислим молоком). Посолити,
    заправити соком лимона та прибрати у холодильник на 1 год.

    Крок 2

    Базилік вимити, трохи листків відкласти, решту порубати. Охолоджений суп заправити часником та базиліком, перемішати. Подати, прикрасивши листочками базиліка.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Холодний огірковий суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *