Перейти до вмісту
Головна » Гаспачо із сирих овочів

Гаспачо із сирих овочів

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Гаспачо із сирих овочів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 213 ккал, 3 г білків,
    16 г жирів, 13 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 червоні цибулини
    ❯ 1 стручок солодкого червоного перцю
    ❯ 1 огірок
    ❯ 4 м’ясисті помідори
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ сіль
    ❯ 1 ст. л. білого винного оцту
    ❯ 70 г томат-пасти
    ❯ 100 мл оливкової олії
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ 1 склянка мінеральної води
    ❯ кілька гілочок чебрецю
    ❯ 2–3 краплі бальзамічного оцту
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування гаспачо

    Крок 1

    Цибулю очистити та нарізати півкільцями. Стручок солодкого перцю вимити, розрізати вздовж навпіл і видалити серцевину з насінням. М’якуш дрібно нарізати. Огірок вимити, очистити від шкірки та нарізати кубиками. Помідори завантажити на пів хвилини в киплячу воду, потім вийняти шумівкою та очистити від шкірки. М’якуш дрібно нарізати.
    Часник очистити та потовкти.

    Крок 2

    Всі овочі пюрувати в блендері, посолити та заправити білим винним оцтом, томатом-пастою, соком лимона та оливковою олією. Влити мінеральну воду та прибрати суміш у холодильник на 2 год.

    Крок 3

    Перед подачею супу на стіл гілочки чебрецю сполоснути, порубати, додати в охолоджену овочеву суміш і перемішати. Суп поперчити до смаку, розлити по піалах і присмажити бальзамічним оцтом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гаспачо із сирих овочів. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *