Перейти до вмісту
Головна » Цибулевий суп з білим вином

Цибулевий суп з білим вином

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Цибулевий суп з білим вином” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 300 ккал, 14г білків,
    21 г жирів, 43 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 6 цибулин
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ 250–300 мл сухого білого вина
    ❯ 1,2 л курячого або овочевого бульйону
    ❯ сіль
    ❯ свіжомелений чорний перець
    Для грінків:
    ❯ 6 скибочок багета завтовшки 1 см
    ❯ 120 г тертого сиру чедер, ементаль або грюєр
    ❯ жменя зелені

    Покроковий процес приготування цибулевого супу

    Крок 1

    Цибулю очистити та нарізати кільцями. Вершкове масло розтопити в каструлі з товстим дном і обсмажувати на олії
    цибулинні кільця до напівпрозорості. Посипати цибулю цукром і готувати на слабкому вогні ще прибл. 15 хв, поки цибуля не придбає Золотий колір. (Постійно помішувати, щоб цибуля не пригоріла!) Додати вино і тушкувати 10 хв, потім влити бульйон, довести до кипіння та варити суп 15 хв.

    Крок 2

    Тим часом приготувати грінку. Скибочки хліба розрізати навпіл і підрум’янити в тостері або на сухій сковороді.
    Посипати грінки тертим сиром та поставити у нагріту до 200 ° духовку на кілька хвилин, щоб сир розплавився.

    Крок 3

    Цибульний суп пюрувати занурювальним блендер і протерти через сито. Приправити сіллю та свіжомеленим чорним перцем до смаку. Розлити суп по порційним тарілкам і подати з сирними грінками, прикрасивши їх зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Цибулевий суп з білим вином. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *