Перейти до вмісту
Головна » Кільця заварні з кремом

Кільця заварні з кремом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Кільця заварні з кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години
    У 1 порції: 480 ккал, 7 г білків,
    29 г жирів, 46 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 10 шт.
    ❯ 80 г вершкового масла
    ❯ сіль
    ❯ 200 г борошна
    ❯ 4 яйця
    ❯ 1 пакетик порошку для карамельного пудингу
    ❯ 3 ст. л. цукру
    ❯ 300 мл молока
    ❯ 500 мл вершків
    ❯ 1 ст. л. цукрової пудри
    ❯ 1 пакетик загусника для вершків

    Покроковий процес приготування заварних з кремом

    Крок 1

    У каструлю налити 270 мл води, додати щіпку солі та вершкове масло. Помішуючи, довести до кипіння. Коли олія повністю розтопиться, зняти каструлю з вогню, всипати борошно – всю в один захід – і енергійно перемішати масу дерев’яною лопаткою, щоб не залишилося грудок. Поставити каструлю на слабкий вогонь і вимішувати масу 3 хв. Злегка остудити

    Крок 2

    У теплу масу по одному вбити яйця, вимішуючи після кожного. За допомогою кондитерського мішка видавити з
    тіста на лист кільця і випікати в духовці 5 хв при 230˚. Зменшити нагрівання до 165 і випікати ще 10-15 хв. Охололі
    кільця розрізати навпіл

    Крок 3

    Зварити пудинг на молоці з додаванням цукру, як описано на пакуванні. Вершки збити із загусником і цукровою пудрою, половину з’єднати з остиглим пудингом. За допомогою мішка кондитерського видавити на нижні половинки
    еклерів карамельний крем та збиті вершки. Накрити верхніми половинками. За бажанням полити цукровою глазур’ю.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кільця заварні з кремом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *