Перейти до вмісту
Головна » Десерт з ківі та кокосовим кремом

Десерт з ківі та кокосовим кремом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Десерт з ківі та кокосовим кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 520 ккал, 31 г білків,
    28 г жирів, 57 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 6 стиглих ківі
    ❯ 3–4 ст. л. рідкого меду
    ❯ 2 ч. л. соку лайма
    ❯ 500 мл молока
    ❯ 1 пакетик пудингу зі вершковим смаком
    ❯ 4 ст. л. цукру
    ❯ 300 мл вершків жирністю 33 %
    ❯ 2 ст. л. кокосової стружки
    ❯ 2 ст. л. кокосового лікеру (за бажанням)

    Покроковий процес приготування десерту з ківі

    Крок 1

    Фрукти вимити та очистити від шкірки. М’якуш п’яти плодів розім’яти виделкою в пюре з медом і соком лайма. ківі, Що Залишився, нарізати невеликими шматочками та додати у пюре. Суміш ненадовго помістити в холодильник.

    Крок 2

    Порошок для пудингу розвести у 100 мл молока. Молоко, що залишилося, налити в каструлю, всипати цукор і довести до кипіння на слабкому вогню. Додати розведений порошок і при постійному помішуванні варити пудинг прибл. 2 хв, поки він не загусне.

    Крок 3

    Вершки добре охолодити та збити міксером у міцну піну. Додати кокосову стружку та за бажанням лікер. Невеликими порціями (по столовій ложці) підмішати охолоджений пудинг.

    Крок 4

    Кокосовий крем розкласти по широким келихам або креманкам і залити фруктовою масою. За бажанням прикрасити десерт листочками м’яти.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Десерт з ківі та кокосовим кремом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *