Перейти до вмісту
Головна » Цукерки з ромом та білим шоколадом

Цукерки з ромом та білим шоколадом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Цукерки з ромом та білим шоколадом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 хвилин
    У 1 порції: 150 ккал, 2 г білків,
    11 г жирів, 13 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 20 шт.
    ❯ 90 г пряників
    ❯ 150 г білого шоколаду
    ❯ 70 г м’якоті ананаса
    ❯ 30 г вершкового масла
    ❯ 45 мл вершків
    ❯ 75 г цукрової пудри
    ❯ 200 г кокосової стружки
    ❯ 1 ст. л. рому

    Покроковий процес приготування цукерок з ромом

    Крок 1

    Пряники викришити в дрібну крихту за допомогою блендера або качалкою для розкочування тіста. 45 г білого
    шоколад натерти на тертці. М’якуш ананаса пюрувати у блендері. У глибокій мисці пряникову крихту розтерти з 30 г
    розм’якшеного вершкового масла, додати пюре з ананаса, влити 45 мл вершків. Інтенсивно помішуючи, всипати 75 г цукрової пудри та 100 г кокосової стружки. Покласти в масу натертий шоколад, влити 1 стіл. ложку рому і ретельно перемішати.

    Крок 2

    Сформувати з маси двадцять кульок і помістити їх у холодильник, щоб маса затверділа. 100 г білого шоколаду поламати невеликими шматочками та розтопити на гарячій водяній бані. (Слідкувати за тим, щоб у ємність із шоколадом не потрапила вода!) 100 г кокосової стружки насипати на плоску тарілку.

    Крок 3

    Цукерки, що затверділи занурити у розтоплений шоколад, за допомогою двох виделок акуратно вийняти цукерки та обваляти їх у кокосовій стружці. Готові цукерки викласти в гофровані формочки для цукерок і до подачі на стіл тримати в прохолодному сухому місці.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Цукерки з ромом та білим шоколадом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *