Перейти до вмісту
Головна » Кокосові цукерки

Кокосові цукерки

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Кокосові цукерки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 20 хвилин
    У 1 порції: 110 ккал, 1 г білків,
    8 г жирів, 8 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 40 шт.:
    ❯ 150 г цукрової пудри
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру
    ❯ 80 г розтопленого білого шоколаду
    ❯ 80 г викривленого кокосового печива
    ❯ 150 г розтопленого вершкового масла
    ❯ 120 г меленого мигдалю
    ❯ 125 г кокосової стружки

    Покроковий процес приготування кокосових цукерок

    Крок 1

    Змішати всі інгредієнти, крім кокосової стружки. Деко вислати папером для випікання і посипати 1/3 кокосової стружки. Викласти масу на лист рівним шаром товщиною бл. 1-1,5 см та прибрати в холодильник на 1 год.

    Крок 2

    Гострим ножем розрізати затверділу масу на кубики та обваляти їх у решті кокосової стружки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кокосові цукерки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *