Перейти до вмісту
Головна » Шоколадний тарт із цукерками

Шоколадний тарт із цукерками

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Шоколадний тарт із цукерками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 50 хвилин
    У 1 порції: 450 ккал, 7 г білків,
    32 г жирів, 39 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 10 порцій:
    Для коржа:
    ❯ 200 г затяжного печива
    ❯ 1 ст. л. цукру
    ❯ 4 ст. л. розм’якшеного вершкового масла
    ❯ дрібка солі
    Для начинки:
    ❯ 200 г чорного шоколаду
    ❯ 1 ст. л. порошку какао
    ❯ 350 мл вершків
    ❯ 2 яєчні жовтки
    ❯ 200 г зефірних цукерок
    ❯ 100 г мигдалю
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування тарту із цукерками

    Крок 1

    Нагріти духовку до 180 °. Для коржа печиво скришити та перемішати з цукром, вершковим маслом та сіллю. Викласти масу в одну велику чи дві маленькі форми із рифленими краями, притиснути пальцями до дна та бортів і випікати 10 хв. Вийняти з духовки, дати коржу охолонути.

    Крок 2

    Шоколад поламати на дрібні шматочки та розтопити в металевій мисці на гарячій водяної лазні. Вершки налити в каструлю, всипати просіяний какао-порошок, довести майже до кипіння і відразу ж зняти з вогню. У гарячу суміш ввести жовтки та розтоплений шоколад, ретельно перемішати.

    Крок 3

    Мигдаль обсмажити на сковороді без додавання жиру, злегка посолити та залишити до повного остигання. Зефірні цукерки перемішати зі смаженим мигдалем та висипати на корж із печива (жменя суміші відкласти для прикраси).

    Крок 4

    Залити начинку шоколадною сумішшю і посипати зефірними цукерками, що залишилися, і мигдалем. Подати охолодженим тарт до чаю чи кави.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шоколадний тарт із цукерками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *