Перейти до вмісту
Головна » Десерт із пряниками

Десерт із пряниками

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Десерт із пряниками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 20 хвилин

    Інгредієнти

    На 8 порції:
    – 3 великі кисло-солодкі яблука
    – 3 ст. л. цукру
    – 150 г шоколадних пряників
    – 500 мл вершків 33%-ної жирності
    – 100 г цукрової пудри
    – шоколадні фігурки або стружка
    – листочки м’яти для прикраси

    Покроковий процес приготування десерту із пряниками
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Яблука загорнути у фольгу та запікати до готовності в гарячій духовці. Дати трохи охолонути, очистити, м’якуш розім’яти вилкою та перемішати з цукром.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Пряники скришити або натерти на великій тертці. Для крему вершки збити міксером із цукровою пудрою до отримання густої пишної маси однорідної консистенції.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    У креманки викласти шарами крем, пряники, яблука, знову пряники, крем, яблука, пряники та крем. Прибрати у холодильник на 2 год. Перед подачею прикрасити шоколадом та м’ятою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Десерт із пряниками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *