Перейти до вмісту
Головна » Млинні рулетики з варенням

Млинні рулетики з варенням

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Млинні рулетики з варенням з посипанням з цукрової пудри з подрібненими пряниками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 740 ккал, 14 г білків,
    37 г жирів, 88 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 мл молока
    ❯ дрібка солі
    ❯ 3 яйця
    ❯ 1 ч. л. рослинної олії
    ❯ 100 г цільнозернового борошна
    ❯ 50–70 г борошна
    ❯ олія для смаження
    ❯ 200 г сливового або абрикосового варення
    ❯ 60 г пряників
    ❯ 40 г цукрової пудри
    ❯ розтоплене вершкове масло

    Покроковий процес приготування млинних рулетиків

    Крок 1

    Яйця збити з молоком. Додати щіпку солі та 1 чайн. ложку олії. Всипати обидва види борошна і добре перемішати. Млинець, що вийшов тісто накрити серветкою і залишити на 30 хв.

    Крок 2

    Для посипання пряники подрібнити та змішати з цукровою пудрою. За бажанням додати щіпку меленої кориці.

    Крок 3

    Нагріти на сковороді олію або вершкове масло і порційно посмажити на ньому 8–12 млинців до золотаво-коричневого кольору. Намазати млинці варенням, згорнути рулетиками, нарізати шматочками прибл. 1,5 см та викласти на блюдо. Посипати сумішшю з пряників із цукровою пудрою і збризкати розтопленим вершковим маслом. Прикрасити за бажанням.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Млинні рулетики з варенням. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *