Перейти до вмісту
Головна » Десерт касатта

Десерт касатта

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Десерт касатта” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 9 годин
    У 1 порції: 747 ккал, 17 г білків,
    28 г жирів, 79 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 10 порцій:
    ❯ 800 г сиру
    ❯ 125 г цукрової пудри
    ❯ 4 ст. л. рубаного шоколаду
    ❯ 100 г цукатів
    ❯ 200 г бісквітного печива
    ❯ 3 ст. л. цукрового сиропу
    ❯ 2 ст. л. апельсинового лікеру
    ❯ 350 г марципанової маси
    ❯ мигдальне масло

    Покроковий процес приготування десерту касатта

    Крок 1

    Печиво стовкти. Форми для десерту змастити олією, розподілити за ними 1/2 печива та збризкати його 1/2 сиропу та лікеру. Сир розтерти з цукрової пудрою, додати шоколад, цукати та викласти на печиво. Накрити печивом, що залишилося, збризкати сиропом, лікером та помістити у холодильник на 20 хв.

    Крок 2

    Десерт перекинути на тарілки та накрити шаром марципанової маси. Обернувши харчовою плівкою, помістити в холодильник на 8 год.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Десерт касатта. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *