Перейти до вмісту
Головна » Паста з грибами та сиром

Паста з грибами та сиром

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Паста з грибами та сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин

    Інгредієнти

    На 2 порції:
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 150 г печериць
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 100 г шпинату
    ❯ щіпка мускатного горіха
    ❯ 150 г пасти
    ❯ 70 г твердого сиру
    ❯ 100 г сиру маскарпоне
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування пасти з грибами та сиром
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Часник очистити, вимити та порубати. Гриби протерти вологою серветкою, очистити та нарізати невеликими скибочками чи пластинами.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    У сотейнику нагріти оливкову олію, покласти часник і злегка підрум’янити. Додати підготовлені гриби та готувати, помішуючи, на сильному вогні 5 хв.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Шпинат вимити та добре обсушити. Додати до сотейника до грибів із часником, посипати мускатним горіхом, посолити до смаку і всі разом злегка прогріти.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 4

    У великій каструлі закип’ятити воду та посолити. Опустити до неї пасту, знову довести до кипіння і варити 10 хв. Відкинути на друшляк, 100 мл рідини зібрати.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 5

    Сир натерти на великій тертці, з’єднати з маскарпоне та ретельно перемішати. Потім поступово додати рідина від варіння пасти. Посолити та поперчити.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 6

    Соус, що вийшов, додати в сотейник до грибів зі шпинатом разом з пастою. Тушити 2 хв і одразу подати на стіл. Можна прикрасити листочками свіжого шпинату.

    Сьогодні ми дізналися як готується Паста з грибами та сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *