Перейти до вмісту
Головна » Кокосове безе з вершковим кремом

Кокосове безе з вершковим кремом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Кокосове безе з вершковим кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 130 ккал, 5 г білків,
    6 г жирів, 12 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 15-20 шт.
    Для безе:
    ❯ 3 яєчні білки
    ❯ 2 ч. л. соку лимона
    ❯ 150 г цукрової пудри або дрібнокристалічного цукру
    ❯ 60 г кокосової стружки
    Для крему:
    ❯ 250 г вершків жирністю 33%
    ❯ 50 г цукрової пудри
    ❯ 1/2 пакетика ванільного цукру
    ❯ жменя свіжозаморожених ягід
    ❯ 15–20 свіжих ягід для подачі

    Покроковий процес приготування кокосового безе

    Крок 1

    Духовку нагріти до 140 °. Білки добре охолодити та збити в міцну піну з соком лимона, невеликими порціями додаючи цукрову пудру (або дрібнокристалічний цукор). Збиту білкову масу викласти в кондитерський мішок із зіркоподібною насадкою і висадити на вистелений папером для випікання лист у вигляді довгастого печива. Випікати безе бл. 4 хв. Температуру духовки зменшити до 100 ° і випікати ще 40 хв.

    Крок 2

    Вершки збити в міцну піну з пудрою та ванільним цукром. Свіжозаморожені ягоди розморозити, пюрувати та
    підмішати у крем. Свіжі ягоди вимити, обсушити та нарізати скибочками. Половину безе намастити кремом і викласти на нього нарізані ягоди. Накрити безе, що залишилися.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кокосове безе з вершковим кремом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *