Перейти до вмісту
Головна » Мигдальний торт з кремом із шампанського

Мигдальний торт з кремом із шампанського

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Мигдальний торт з кремом із шампанського” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години
    У 1 порції: 330 ккал, 6 г білків,
    16 г жирів, 39 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 16 порцій
    Для бісквіта:
    ❯ 100 г мигдалю
    ❯ 6 яєць
    ❯ 150 г цукру
    ❯ 150 г борошна
    ❯ 1/2 пакетика розпушувача
    ❯ полуничний конфітюр
    Для крему та прикраси:
    ❯ 200 г полуниці
    ❯ 5 ст. л. цукрової пудри
    ❯ 300 мл вершків жирністю 33 %
    ❯ 1 пакетик швидкорозчинного желатину
    ❯ 100 мл шампанського
    ❯ 200 г білого шоколаду
    ❯ кілька крапель червоного харчового барвника

    Покроковий процес приготування торту з кремом із шампанського

    Крок 1

    Для бісквіта мигдаль завантажити у киплячу воду і варити 2 хв. Вийняти та зняти шкірку. Коли горіхи охолонуть,
    подрібнити їх у блендері. Нагріти духовку до 180°. Жовтки відокремити від білків і збити в пишну масу з цукром та 8 стіл. ложками гарячої води. Підмішати борошно, просіяне з розпушувачем, мигдаль та білки, збиті у міцну піну. Викласти тісто в змащену жиром форму та випікати бл. 25-30 хв. Дати бісквіту охолонути, розрізати його на два
    коржа. Нижній корж намазати конфітюром і викласти у форму.

    Крок 2

    Ягоди пюрувати із цукровою пудрою. Шампанське нагріти, розвести у ньому желатин. Підмішати 200 мл вершків, збитих у міцну піну, та ягідне пюре. Викласти крем на корж із конфітюром, накрити другим коржем і поставити торт у холодильник на ніч.

    Крок 3

    Шоколад розтопити та додати харчовий барвник. Вилити масу в вистелену пергаментним папером миску, затвердіти в холодильнику. Гострим ножем відокремити стружку. Торт вийняти із форми. Вершки, що залишилися збити та обмазати ними торт з усіх боків. Прикрасити шоколадною стружкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мигдальний торт з кремом із шампанського. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *