Перейти до вмісту
Головна » Яблучний пиріг з сирною начинкою

Яблучний пиріг з сирною начинкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Яблучний пиріг з сирною начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 20 хвилин
    У 1 порції: 500 ккал, 10 г білків,
    27 г жирів, 54 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 10 порцій
    Для тесту:
    ❯ 2 яйця
    ❯ 80 г цукрової пудри
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру
    ❯ 180 г розм’якшеного вершкового масла
    ❯ 250 г борошна
    ❯ сіль
    ❯ 1 ч. л. розпушувача для тіста
    ❯ борошно та жир для змащування/посипання форми
    Для начинки:
    ❯ 230 г подрібненого пісочного печива
    ❯ 2 ст. л. вершкового масла
    ❯ 3 яйця
    ❯ 1 ч. л. соку лимона
    ❯ 500 г сиру
    ❯ 200 г сметани
    ❯ 5 ст. л. цукру
    ❯ 2 ст. л. порошку для пудингу
    ❯ 4 яблука
    ❯ варення
    ❯ жменя ягід смородини
    Для посипання:
    ❯ за 1 ст. л. цукру та борошна
    ❯ 2 ч. л. вершкового масла

    Покроковий процес приготування яблучного пирігу

    Крок 1

    З інгредієнтів для тіста вимісити однорідне тісто і помістити в холодильник на 3 ч. Тісто розкотити на посипаній борошном поверхні, викласти у змащене жиром і посипане борошном форму, зробивши бортик. Тісто посипати
    150 г печива.

    Крок 2

    Для начинки яйця розділити на білки та жовтки. Сир розтерти з жовтками та 3 стіл. ложками цукру, додати масло, сметану, сік лимона, порошок для пудингу. Білки збити та підмішати у масу. Викласти начинку на тісто

    Крок 3

    Нагріти духовку до 180 °. Очищені яблука, видаливши серцевини, нарізати кухлями та варити 5 хв у невеликій кількості води з 2 стіл. ложками цукру. Викласти яблука на сирну начинку, бортики тесту загорнути на начинку та
    защипати. Посипати пиріг рештою печивом, полити варенням, посипати ягоди. Інгредієнти для посипання розтерти руками в крихітну масу, посипати пиріг та випікати 30 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яблучний пиріг з сирною начинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *