Перейти до вмісту
Головна » Пиріг з карамеллю та шоколадним кремом

Пиріг з карамеллю та шоколадним кремом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пиріг з карамеллю та шоколадним кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 40 хвилин
    У 1 порції: 580 ккал, 5 г білків,
    36 г жирів, 59 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 10 порцій
    Для тесту:
    ❯ 250 г борошна
    ❯ 125 г вершкового масла
    ❯ 60 г цукру
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 1 жовток
    Для карамелі:
    ❯ 220 г цукру
    ❯ 60 г вершкового масла
    ❯ 125 мл вершків
    ❯ сіль
    Для шоколадного крему:
    ❯ 125 мл вершків
    ❯ 200 г чорного шоколаду
    ❯ 60 г вершкового масла

    Покроковий процес приготування пирігу з карамеллю

    Крок 1

    З борошна, олії, цукру, солі, жовтка та 50 мл води замісити тісто. Загорнути його у харчову плівку та покласти в холодильник на 30 хв. Тісто розкотити та вислати їм форму, зробивши борт. Наколоти тісто вилкою, накрити папером для випікання, зверху насипати сушений горох. Випікати 10 хв. при 180°.

    Крок 2

    Для карамелі змішати цукор з 70 мл води, довести до кипіння та варити прибл. 6 хв, щоб карамель набула золотистого відтінку. Посолити. Підмішати вершкове масло та вершки. Полити карамеллю корж із пісочного тіста. Дати охолонути.

    Крок 3

    Для крему шоколад наламати. Вершки нагріти та розтопити у них шоколад. Підмішати вершкове масло. Полити кремом пиріг з карамеллю і залишити на 1 год.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріг з карамеллю та шоколадним кремом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *