Перейти до вмісту
Головна » Гарбузовий пиріг з апельсином

Гарбузовий пиріг з апельсином

    Гарбузовий пиріг з апельсином

    Рецепт “Гарбузовий пиріг з апельсином” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 год. 30 хв.

    У 1 порції: 350 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    Для тесту:
    – 300 г борошна
    – дрібка солі
    – 100 г вершкового масла
    – 1 ст. л. сметани.
    Для начинки та заливання:
    – 500 г м’якоті гарбуза
    – 1 ст. л. апельсинового соку
    – 3 яйця
    – 180 г цукрового піску
    – 50 г вершкового масла
    – цедра 1 апельсина.
    Для посипання:
    – 100 г очищених волоських горіхів
    – 1 ст. л. борошна
    – 2 ст. л. цукрового піску
    – 50 г вершкового масла

    Покроковий процес приготування гарбузового пирігу

    Крок 1

    Борошно просіяти із сіллю. Олію нарізати кубиками, посікти з борошном до отримання маслянистої крихти. Додати сметану, 1 ст. л. холодної води та замісити тісто. Сформувати кулю, загорнути у харчову плівку та прибрати в холодильник на 1 год.

    Крок 2

    Тісто розкотити, укласти у форму, зробивши бортики. Забрати у холод. Духовку нагріти до 180 °. На тісто у формі висипати суху квасолю та випікати 15 хв. Випечений корж у формі дістати з духовки, квасолю видалити

    Крок 3

    Гарбуз нарізати кубиками, залити невеликим кількістю води та варити до м’якості. Дати охолонути та подрібнити у блендері, додавши апельсиновий сік. Яйця збити із цукром і м’яким маслом. Додати цедру, гарбузове пюре та ще раз збити. Начинку, що вийшла, вилити на корж.

    Крок 4

    Горіхи подрібнити, з’єднати з борошном, цукровим піском та вершковим маслом. Перетерти руками до одержання крихти. Розподілити її за начинкою та обережно поставити в духовку. Випікати 50 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузовий пиріг з апельсином. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *