Перейти до вмісту
Головна » Пиріг із пісочного тіста з шоколадним кремом

Пиріг із пісочного тіста з шоколадним кремом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пиріг із пісочного тіста з шоколадним кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години
    У 1 порції: 380 ккал, 6 г білків,
    28 г жирів, 42 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 10 порцій:
    Для пісочного коржа:
    ❯ 1 склянка борошна
    ❯ дрібка солі
    ❯ 1/3 склянки цукру
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру
    ❯ 100 г охолодженого вершкового масла
    Для начинки:
    ❯ 100 мл вершків
    ❯ 2 ст. л. вершкового масла
    ❯ 200 г чорного шоколаду
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру
    ❯ 1,5 склянки малини

    Покроковий процес приготування пирога із пісочного тіста

    Крок 1

    Замісити тісто. Борошно просіяти на робочу поверхню. Додати цукор, сіль, ванільний цукор, нарізане кубиками вершкове масло і порубати все ножем у крихту. Додати 1 стіл. ложку холодної води та зібрати тісто в м’яч. (Якщо тісто вийшло занадто розсипчастим, додати ще трохи холодної води.)

    Крок 2

    На посипаному борошном робочої поверхні розкотити тісто в круглий пласт, перекласти його у вистелену папером для випікання форму для пирога і сформувати борти. Дно часто наколоти вилкою. Прибрати форму із тестом у холодильник на 10–15 хв.

    Крок 3

    Нагріти духовку до 180-200 °. Випікати корж 20-25 хв до золотистого кольору. Тим часом приготувати крем. Шоколад поламати на дрібні шматочки. Вершки та масло з’єднати в каструлі, довести до кипіння і зняти з вогню. Покласти в гарячу суміш шматочки шоколаду. Коли шоколад розтопиться, додати ванільний цукор і добре збити крем міксером

    Крок 4

    Вилити шоколадний крем на корж, зверху викласти свіжі ягоди. Прибрати пиріг у холодильник на 1 год.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріг із пісочного тіста з шоколадним кремом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *