Перейти до вмісту
Головна » Пампушки з шоколадним соусом

Пампушки з шоколадним соусом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пампушки з шоколадним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 30 хвилин
    У 1 порції: 200 ккал, 3 г білків,
    12 г жирів, 20 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 30 шт.
    ❯ 30 г свіжих дріжджів
    ❯ 200 мл теплого молока
    ❯ 50 г цукру
    ❯ 500 г борошна
    ❯ 80 г вершкового масла
    ❯ 2 яйця
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру
    ❯ терта цедра 1 лимона
    ❯ 50 мл рому
    ❯ дрібка солі
    ❯ рослинна олія для фритюру
    Для шоколадного соусу:
    ❯ 100 мл вершків
    ❯ 200 г шоколаду

    Покроковий процес приготування пампушок з шоколадним соусом

    Крок 1

    З дріжджів, половини молока, 1 стіл. ложки цукру та 2 стіл. ложок борошна приготувати опару. Дати їй підійти 15 хв. Яйця з вершковим маслом збити в пишну масу. Додати опару, цедру, ванільний цукор, ром, щіпку солі, що залишилися цукор, борошно та молоко. Замісити тісто та дати йому підійти у теплому місці 1 годину.

    Крок 2

    Сформувати із тіста кульки, злегка їх сплющити. Від країв до центру зробити 5-6 надрізів. Обсмажити у фритюрі до золотистого кольору. Вершки нагріти та розтопити у них шоколад. Подати пампушки, поливаючи солодким соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пампушки з шоколадним соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *