Перейти до вмісту
Головна » Печиво з амарантового борошна

Печиво з амарантового борошна

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Печиво з амарантового борошна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 230 ккал, 4 г білків,
    10 г жирів, 32 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 20 шт.
    ❯ 200 г вівсяних пластівців
    ❯ 200 г амарантового борошна
    ❯ 100 г мелених зародків пшениці
    ❯ 100 г цукру
    ❯ 1 пакетик (15 г) розпушувача
    ❯ 200 г розм’якшеного вершкового масла
    ❯ 300 г печеної або вареної м’якоті гарбуза (пюре)
    ❯ 60 г родзинок
    ❯ 2 яйця
    ❯ 200 г смородинового джему

    Покроковий процес приготування печива

    Крок 1

    Вівсяні пластівці перемолоти в блендері та змішати з амарантовим борошном, зародками пшениці, цукром та розпушувачем. Додати розм’якшене масло, гарбузове пюре, родзинки, яйця та замісити однорідне тісто. (Якщо тісто вийшло занадто крутим, додати трохи молока.)

    Крок 2

    З тіста скачати кульки діаметром 3 см і викласти їх висланий папером для випікання лист. У центрі кожного кульки зробити невелике заглиблення. Заповнити заглиблення в тісті джемом і випікати в духовці 15 хв. при 180°.

    Амарант – найдавніша зернова культура, вирощується людиною, “хліб інків”. Зміцнює імунітет та дає омолоджуючий ефект завдяки високому вмісту сквалену – потужного антиоксиданту.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Печиво з амарантового борошна. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *