Перейти до вмісту
Головна » Цибульні кільця у клярі

Цибульні кільця у клярі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Цибульні кільця у клярі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 350 ккал, 9 г білків,
    12 г жирів, 10 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 3 середні цибулини
    ❯ 1 ч. л. соку лимона
    ❯ рослинна олія для фритюру
    Для кляру:
    ❯ 100 г борошна
    ❯ 1/2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 3 яйця
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ мелений червоний перець
    ❯ 3 ст. л. сметани
    ❯ 50 г кропу

    Покроковий процес приготування цибульних кільц

    Крок 1

    Цибулю очистити, нарізати товстими кільцями, збризкати соком лимона і залишити на 2 хв.

    Крок 2

    Приготувати кляр. Борошно, олію, сметану та яйця з’єднати та ретельно перемішати віночком, щоб не було грудок. Кріп вимити, обсушити, дрібно посікти та додати в кляр. Ще раз перемішати.

    Крок 3

    У фритюрницю або глибоку сковороду налити олію і розжарити. Кільця цибулі вмочити в кляр, вийняти за допомогою вилки, покласти в фритюр і обсмажувати спочатку з одного, потім з іншого боку до золотистого кольору

    Крок 4

    Готові цибулинні кільця перекладати на паперовий рушник, щоб скло зайве масло. Добре подати гарячу закуску на листі салату

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Цибульні кільця у клярі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *