Перейти до вмісту
Головна » Філе судака у клярі

Філе судака у клярі

    Філе судака у клярі

    Рецепт “Філе судака у клярі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 340 ккал, 34 г білків,
    11 г жирів, 25 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г філе судака
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ сіль
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ 1 пучок петрушки
    ❯ рослинна олія
    ❯ 4 ст. л. кукурудзяної крупи
    Для кляру:
    ❯ 4 яйця
    ❯ 150 мл молока
    ❯ 1 склянка борошна
    ❯ 3 ст. л. оливкової олії
    Для соусу:
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ 8 ст. л. майонезу

    Покроковий процес приготування судака у клярі

    Крок 1

    Філе судака вимити, добре обсушити та нарізати невеликими смужками. Рибу посолити, поперчити та збризнути соком лимона.

    Крок 2

    Приготувати кляр. Білки відокремити від жовтків, збити віночком у густу пишну піну та прибрати в холодильник. Жовтки збовтати з молоком, посолити, додати борошно. Підмішати збиті білки. Зелень сполоснути, воду струсити, листочки обірвати та порубати

    Крок 3

    Шматочки риби брати виделкою і вмочувати в кляр, потім в кукурудзяну крупу і знову в кляр. Обсмажувати рибу на гарячому олії до золотистої скоринки.

    Крок 4

    Для соусу часник очистити, потовкти, з’єднати з майонезом, соком лимона і більшою частиною зелені та добре збити. Рибу посипати зеленню, що залишилася, і подати з соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Філе судака у клярі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *