Перейти до вмісту
Головна » Темпе у золотистому клярі

Темпе у золотистому клярі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Темпе у золотистому клярі у класичній подачі із соковитим овочевим салатом та соєвим майонезом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 560 ккал, 5 г білків,
    26 г жирів, 17 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 7 ст. л. рисового борошна
    ❯ мелений коріандр
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 2 ч. л. тертого імбиру
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ 400 г темпі
    ❯ 100 мл рослинної олії
    ❯ 2 стебла зеленої цибулі
    ❯ 1 морква
    ❯ 200 г листового салату
    ❯ 4 ст. л. соєвого майонезу

    Покроковий процес приготування темпе у золотистому клярі

    Крок 1

    Для кляра 1 зубчик часнику очистити та стовкти. 5 стіл. ложок рисового борошна змішати зі щіпкою меленого коріандру, часником, імбиром та 50 мл холодної води.

    Крок 2

    Темпі нарізати скибочками або брусочками, обваляти з усіх боків в рисовому борошні, що залишилося, вмочити в кляр і обсмажити на гарячій рослинній олії.

    Крок 3

    Для салату зелену цибулю обполоснути та крупно нарізати. Моркву очистити, вимити та натерти на великій тертці. Листя салату вимити та нарвати шматочками.

    Крок 4

    Всі інгредієнти змішати, заправити соєвим або знежиреним салатним майонезом і подати на стіл із обсмаженим темпом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Темпе у золотистому клярі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *