Перейти до вмісту
Головна » Свинина у клярі з гостро-солодким соусом

Свинина у клярі з гостро-солодким соусом

    Свинина у клярі з гостро-солодким соусом

    Рецепт “Свинина у клярі з гостро-солодким соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 порцій, 35 хвилин

    Інгредієнти

    – 600 г свинини
    Для кляру:
    – 100 г борошна
    – 2 яйця
    – 1 ч. л. солі
    – 70 мл води
    – Сіль
    – Перець
    – Рослинна олія
    Для соусу:
    – 2 зубки часнику
    – 2 солоні огірки
    – 3 ст. л. оцту
    – 1 ст. л. цукру
    – 1 пучок зелені петрушки
    – 1 ст. л. крохмалю
    – Рослинна олія
    – Сіль
    – Мелений гострий перець

    Покроковий процес приготування свинини у клярі з соусом

    Крок 1

    М’ясо промити, обсушити та нарізати тонкими довгими смужками. Нарізане м’ясо добре обсушити.

    Крок 2

    Для панірувального тіста борошно просіяти в глибоку миску, вбити яйця і, вливаючи тонким струмком воду, перемішати до одержання густого однорідного тіста. Тісто посолити та поперчити до смаку.

    Крок 3

    Шматки м’яса порційно вмочувати в тісто і швидко обсмажувати в киплячому маслі. Обсмажене м’ясо викладати на паперовий рушник.

    Крок 4

    Для соусу петрушку промити, перебрати, обсушити та дрібно посікти. Солоні огірки дуже дрібно нарізати. Часник очистити, нарізати тонкими поздовжніми пластинами та обсмажити на невеликій кількості рослинної олії до золотистого кольору. Обсмажений часник перекласти на паперовий рушник.

    Крок 5

    У невеликому сотейнику оцет перемішати з цукром, злегка посолити, підмішати рубану зелень, огірки та часник. Суміш довести до кипіння. Крохмаль розвести невеликою кількістю води, влити в сотейник та варити 2 хв. Соус зняти з вогню, приправити сіллю та гострим перцем до смаку і до подачі на стіл зберегти гарячим.

    Крок 6

    Готову свинину перекласти в посуд сервування. Соус сервірувати окремо.

    Сьогодні ми дізналися як готується Свинина у клярі з гостро-солодким соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *