Перейти до вмісту
Головна » Пошированне філе індички

Пошированне філе індички

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пошированне філе індички” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 410 ккал, 49 г білків,
    21 г жирів, 5 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г філе індички
    ❯ сіль
    ❯ 80 г консервованого тунця у власному соку
    ❯ 3 ст. л. оливкової олії
    ❯ 6 філе анчоусів у маслі
    ❯ 1,5 ст. л. майонезу
    ❯ 1 ст. л. червоного винного оцту
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 1/2 лимона
    ❯ 1–2 маленькі стручки перцю чилі
    ❯ 1 пучок руколи
    ❯ 2 ст. л. консервованих каперсів

    Покроковий процес приготування пошированного філе

    Крок 1

    Філе поширувати в ледь киплячій підсоленій воді до готовності. Після остигання нарізати філе невеликими скибочками та викласти на сервірувальний посуд.

    Крок 2

    Для соусу тунця розім’яти вилкою з 3 стіл. ложками олії, 2 філе анчоусів, майонезом і оцтом. Соус посолити та поперчити до смаку, заправити соком лимона.

    Крок 3

    Перець чилі вимити та вилучивши насіння, дуже дрібно нарізати. Рукколу обполоснути. Філе намазати соусом, посипати перцем чилі, руколою, каперсами та анчоусами, що залишилися.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пошированне філе індички. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *