Перейти до вмісту
Головна » Рибне філе в гострому соусі

Рибне філе в гострому соусі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рибне філе в гострому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 350 ккал, 23 г білків,
    24 г жирів, 12 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ по 2 стручки зеленого перцю чилі та зубчика часнику
    ❯ 150 г невеликих помідорів
    ❯ 3 ст. л. гірчиці
    ❯ за 1 ст. л. насіння чорної гірчиці та меленої куркуми
    ❯ 5 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ 500 г рибного філе
    ❯ мелений перець чилі
    ❯ 4 ст. л. крохмалю
    ❯ листочки петрушки

    Покроковий процес приготування рибного філе

    Крок 1

    М’якуш стручків перцю та очищені помідори нарізати кубиками. Часник очистити. У чашу блендера викласти підготовлені овочі, додати гірчицю, 2 стіл. ложки олії та пюрувати. У отриману масу влити 150 мл води, додати сіль, насіння гірчиці, мелений перець, 1/2 чайні. ложки куркуми. Уварювати соус на слабкому вогні до загусання.

    Крок 2

    Рибне філе вимити та обсушити. Куркуму, що залишилася змішати зі щіпкою солі, меленого перцю чилі, крохмалем
    і посипати філе з обох боків. Обсмажити філе на маслі, що залишилося. Рибу подати, полив соусом. Прикрасити петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибне філе в гострому соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *