Перейти до вмісту
Головна » Соковите м’ясо в гострому маринаді

Соковите м’ясо в гострому маринаді

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Соковите м’ясо в гострому маринаді” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години
    У 1 порції: 1250 ккал, 61 г білків,
    98 г жирів, 34 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 2–3 кг свинячої шиї (без кісток)
    ❯ сіль
    ❯ свіжомелений чорний перець
    ❯ 3 гострі ковбаски для смаження
    ❯ 4 різнокольорові стручки солодкого перцю
    ❯ 3 великі цибулини
    ❯ по 4 ст. ложки дижонської гірчиці та кетчупу
    ❯ 5 потовчених зубчиків часнику
    ❯ 1 перець чилі

    Покроковий процес приготування м’ясо в гострому маринаді

    Крок 1

    М’ясо вимити, обсушити паперовим рушником і нарізати однаковими скибочками завтовшки 2 см. Злегка їх відбити, натерти сіллю та чорним перцем. Ковбаски розрізати вздовж навпіл, очищені цибулини нарізати кружальцями
    (На кільця не розділяти). Солодкі перці, видаливши насіння, розрізати вздовж чотири частини.

    Крок 2

    На два шампури нанизати 1 скибочку м’яса, проткнувши його по краях. На один шампур нанизати цибулю, на
    інший – часточку солодкого перцю. На два шампури нанизати півковбаски. Чергуючи продукти, зібрати шашлик

    Крок 3

    Перець чилі вимити та, вилучивши насіння, порубати. Змішати з гірчицею, кетчупом та часником. Натерти сумішшю м’ясо, загорнути в алюмінієву фольгу та готувати на гарячому грилі 20 хв. М’ясо перевернути та готувати ще 1 год, іноді перевертаючи. Шашлик зняти з вогню, через 15 хв. фольгу видалити.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Соковите м’ясо в гострому маринаді. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *