Перейти до вмісту
Головна » Рибне філе з гострим соусом

Рибне філе з гострим соусом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рибне філе з гострим соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 180 ккал, 24 г білків,
    5 г жирів, 11 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 стручок гострого червоного перцю
    ❯ 400 г консервованих помідорів у власному соку шматочками
    ❯ 180 г в’ялених томатів у олії
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 1 ст. л. оливкової олії
    ❯ сіль
    ❯ 4 порційні шматки філе палтуса
    ❯ 2 ст. л. рубаної петрушки

    Покроковий процес приготування рибного філе

    Крок 1

    Нагріти духовку до 180 °. Для соусу гострий перець вимити, розрізати уздовж навпіл та очистити від насіння, м’якуш дрібно нарізати. Зубчики часнику очистити. Консервовані та в’ялені помідори (разом з олією), зубчики часнику та гострий перець викласти у чашу блендера і подрібнити в пюре, додавши 1 стіл. ложку оливкової олії. Соус посолити на смак

    Крок 2

    Порційні шматки рибного філе вимити, добре обсушити паперовим рушником і викласти у форму для запікання із жароміцного скла. Поверх філе рівномірно розподілити гострий червоний соус та запікати на нижньому рівні духовки 16 хв.

    Крок 3

    Вийняти готову страву з духовки і дати йому постояти 1 хв. Подати, посипавши рубаною зеленню

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибне філе з гострим соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *