Рецепт “Куряче філе під соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 30 хвилин
У 1 порції: 420 ккал, 41 г білків,
24 г жирів, 6 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 800 г курячого філе
❯ 1 цибулина
❯ 2 зубчики часнику
❯ 2 моркви
❯ 1 корінь петрушки
❯ 200 мл жирних вершків
❯ 50 г подрібнених волоських горіхів
❯ 20 мл білого вина
❯ 1 ст. л. оливкової олії
❯ сіль
❯ свіжомелений чорний перець
❯ листя салату для подачі
Покроковий процес приготування курячого філе під соусом
Крок 1
Куряче філе вимити та добре обсушити паперовим рушником. Цибулю та 1 зубчик часнику очистити та порубати. Моркву та корінь петрушки ретельно вимити проточною водою, очистити, нарізати невеликими скибочками.
Крок 2
Підготовлені овочі розкласти в пакети для запікання або листи фольги. Зверху помістити куряче філе. Посолити та поперчити. Пакети закрити (фольгу загорнути) та запікати при 180° близько 40 хв.
Крок 3
Для соусу часник, що залишився, подрібнити. Вершки збити з білим вином, часником і оливковою олією. Посолити та поперчити. Підмішати горіхи (можна не додавати в соус, а полити ними готову страву).
Крок 4
Куряче філе дістати з пакета (фольги) та нарізати скибочками. Укласти на листя салату та полити приготованим
вершковим соусом.