Перейти до вмісту
Головна » Куряче філе під соусом

Куряче філе під соусом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Куряче філе під соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин
    У 1 порції: 420 ккал, 41 г білків,
    24 г жирів, 6 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 800 г курячого філе
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 2 моркви
    ❯ 1 корінь петрушки
    ❯ 200 мл жирних вершків
    ❯ 50 г подрібнених волоських горіхів
    ❯ 20 мл білого вина
    ❯ 1 ст. л. оливкової олії
    ❯ сіль
    ❯ свіжомелений чорний перець
    ❯ листя салату для подачі

    Покроковий процес приготування курячого філе під соусом

    Крок 1

    Куряче філе вимити та добре обсушити паперовим рушником. Цибулю та 1 зубчик часнику очистити та порубати. Моркву та корінь петрушки ретельно вимити проточною водою, очистити, нарізати невеликими скибочками.

    Крок 2

    Підготовлені овочі розкласти в пакети для запікання або листи фольги. Зверху помістити куряче філе. Посолити та поперчити. Пакети закрити (фольгу загорнути) та запікати при 180° близько 40 хв.

    Крок 3

    Для соусу часник, що залишився, подрібнити. Вершки збити з білим вином, часником і оливковою олією. Посолити та поперчити. Підмішати горіхи (можна не додавати в соус, а полити ними готову страву).

    Крок 4

    Куряче філе дістати з пакета (фольги) та нарізати скибочками. Укласти на листя салату та полити приготованим
    вершковим соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Куряче філе під соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *