Перейти до вмісту
Головна » Рибне філе з картоплею

Рибне філе з картоплею

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рибне філе з картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 320 ккал, 30 г білків,
    14 г жирів, 31 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 бульби картоплі
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 різнокольорові стручки солодкого перцю
    ❯ 1 зубчик часнику пластинами
    ❯ 1 ст. л. вершкового масла
    ❯ по 150 мл сухого білого вина та вершків
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 1 пучок петрушки (порубати)
    ❯ 4 шматки філе тріски (по 150 г)

    Покроковий процес приготування рибного філе

    Крок 1

    Овочі вимити. Картоплю очистити, нарізати кубиками та обсмажувати на 1/2 олії 10 хв.

    Крок 2

    Солодкий перець нарізати брусочками та обсмажувати на вершковому маслі 2 хв. Додати часник і готувати ще 1 хв. Влити вино, посолити, поперчити та гасити 5 хв. Розвести суміш вершками та довести до кипіння. Всипати зелень

    Крок 3

    Рибу натерти сіллю, перцем і обсмажувати на олії по 3 хв. з кожного боку. Подати з картоплею, полив соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибне філе з картоплею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *