Перейти до вмісту
Головна » Макарони у пікантному соусі

Макарони у пікантному соусі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Макарони у пікантному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 35 хвилин
    В 1 порції: 890 ккал, 41 г білків,
    30 г жирів, 113 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 середній баклажан
    ❯ сіль
    ❯ 4 філе анчоуса
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 6 ст. л. оливкової олії
    ❯ 80 мл білого вина
    ❯ 500 г консервованих помідорів у власному соку шматочками
    ❯ 3 ст. л. борошна
    ❯ 500 г макаронних виробів (напр., орек’єтте)
    ❯ 150 г консервованого тунця у власному соку
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 3 ст. л. тертої рикоти або будь-якого твердого сиру
    ❯ листочки базиліка

    Покроковий процес приготування макарони у пікантному соусі

    Крок 1

    Баклажан вимити, нарізати кружками, посолити та залишити на 1 ч. Баклажан промити, обсушити, обваляти в борошні та обсмажувати на невеликій кількості оливкової олії до готовності. З консервованого тунця злити
    рідину, рибу вилкою розділити на невеликі шматочки.

    Крок 2

    Для соусу анчоусів дрібно нарізати. Часник очистити, порубати та обсмажити з анчоусами на 3 стіл. ложках оливкової олії. Додати вино, помідори та тушкувати 10 хв. Посолити та поперчити. Покласти в соус тунця та баклажан.

    Крок 3

    Орек’єтте відварити, відкинути на друшляк і дати воді стекти. Викласти орек’єтте в посуд, полити соусом, посипати сиром і листочками базиліка.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Макарони у пікантному соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *