Перейти до вмісту
Головна » Пиріг із тертої картоплі

Пиріг із тертої картоплі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пиріг із тертої картоплі з беконом та часником” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 55 хвилин
    В 1 порції: 550 ккал, 10 г білків,
    27 г жирів, 69 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 100 г бекону
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 800 г картоплі
    ❯ 150 г борошна
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 ст. л. топленої олії
    ❯ 2 ст. л. листочків майорану

    Покроковий процес приготування пирога із тертої картоплі

    Крок 1

    Цибулю очистити та порубати. Бекон нарізати кубиками та обсмажувати на сухій сковороді, поки з нього не
    витопиться жир. Додати рубану цибулю та обсмажувати його на жирі, що утворився, до напівпрозорості. Круглу форму для випікання пирога змастити топленим маслом. Часник очистити та потовкти.

    Крок 2

    Картоплю очистити, натерти на дрібній тертці, посолити. Змішати з борошном, яйцем, часником, беконом, цибулею і жиром, що залишився. Масу ретельно перемішати, викласти у форму та випікати 30 хв. Готовий картопляний пиріг розрізати на порційні шматки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріг із тертої картоплі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *