Перейти до вмісту
Головна » Віттело тоннато

Віттело тоннато

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Віттело тоннато” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Висока кухня: телятина під соусом із тунця

    Приготування: 2 години + маринування
    У 1 порції: 710 ккал, 50 г білків,
    47 г жирів, 10 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г філе телятини
    ❯ 300 мл сухого білого вина
    ❯ 1 лавровий лист
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 корінь селери
    ❯ 4 гілочки петрушки
    Для соусу:
    ❯ 200 г консервованого тунця
    ❯ 2 філе анчоусів
    ❯ 2 варені жовтки
    ❯ 3-4 ст. л. соку лимона
    ❯ 1,5 ст. л каперсів
    ❯ 100–150 мл оливкової олії
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування віттело тоннато

    Крок 1

    Цибулину очистити та розрізати навпіл. Овочі, що залишилися, вимити, очистити, нарізати та разом з м’ясом викласти у каструлю. Додати зелень та влити стільки води, щоб вона лише покривала продукти. М’ясо вийняти, воду в каструлі довести до кипіння. Покласти м’ясо, зменшити вогонь до мінімуму і пошити під кришкою 1,5 год. (Слідкувати, щоб вода ледве кипіла!) Дати м’ясу охолонути в бульйоні

    Крок 2

    М’ясо відбити, приправити сіллю, перцем і обсмажити на олії. Картопля та цибулю змішати з 2 стіл. ложками олії,
    сіллю та рівномірно розподілити на дні форми для запікання. На картоплю викласти підготовлені шматки м’яса та половинки помідорів. Посипати листочками чебрецю, залити вином і бульйоном. Нагріти духовку до 190 °

    Крок 3

    Тунця пюрувати з анчоусами, каперсами та жовтками, вливаючи порціями олія. Додати сік лимона, сіль та перець. Розвести соус до рідкої консистенції бульйоном з-під м’яса. М’ясо нарізати тонкими скибочками та шарами викласти
    в миску полив соусом. Дати страві настоятися у холодильнику

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Віттело тоннато. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *