Перейти до вмісту
Головна » Равіолі із дріжджового тіста

Равіолі із дріжджового тіста

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Равіолі із дріжджового тіста з ніжною начинкою зі шпинату” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години
    В 1 порції: 470 ккал, 16 г білків,
    19 г жирів, 58 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції
    Для тесту:
    ❯ 100 мл молока
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ 10 г дріжджів
    ❯ 250 г борошна
    ❯ сіль
    ❯ 1 яйце
    Для начинки та прикраси:
    ❯ 1 ст. л. вершкового масла
    ❯ 50 г рубаної цибулі
    ❯ 50 г бекону
    ❯ 150 г шпинату
    ❯ 2–3 ст. л. молока
    ❯ 1 ст. л. панірувальних сухарів
    ❯ 3 зубчики подрібненого часнику
    ❯ сіль
    ❯ тертий мускатний горіх
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 100 г рикоти або сиру
    ❯ 3 ст. л. тертого пармезану або будь-якого твердого сиру
    ❯ вершкове масло

    Покроковий процес приготування равіолі

    Крок 1

    Нагріти молоко з цукром і щіпкою солі. Розвести в молоці дріжджі. Підмішати 1 стіл. ложку борошна та поставити в тепле місце підходити на 15 хв. Всипати борошно, що залишилося, вбити яйце та замісити тісто. Накрити серветкою та поставити в тепле місце підходити на 1 год.

    Крок 2

    Для начинки нагріти на сковороді вершкове масло та обсмажувати на ньому цибулю та нарізану кубиками бекон 3 хв. Додати шпинат, влити молоко та тушити 3 хв. Підмішати часник, посолити, поперчити, приправити мускатним горіхом. Зняти з вогню, додати рикоту. Дати охолонути.

    Крок 3

    Розкачати тісто у тонкий пласт на посипаній борошном поверхні та вирізати з нього кола. Викласти на тісто начинку та зробити равіолі. Варити у киплячій підсоленій воді 10 хв.

    Крок 4

    Викласти равіолі на блюдо. Посипати тертим пармезаном і прикрасити листочками шпинату.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Равіолі із дріжджового тіста. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *