Перейти до вмісту
Головна » Равіолі з сиром

Равіолі з сиром

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Равіолі з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 50 хвилин
    У 1 порції: 860 ккал, 25 г білків,
    52 г жирів, 73 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 яйця
    ❯ 50 мл оливкової олії
    ❯ 120 мл води
    ❯ 350 г борошна
    ❯ сіль
    ❯ 250 г сиру
    ❯ 3 ст. л. рубаної петрушки
    ❯ 2 ст. л. подрібнених горіхів
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 100 г домашнього вершкового масла

    Покроковий процес приготування равіолі з сиром

    Крок 1

    Борошно з 1/2 чайн. ложки солі просіяти в миску гіркою. В окремому посуді яйця збити вилкою з водою та оливковою олією та, вливаючи невеликими порціями до борошна, замісити гладке тісто. (Якщо тісто рідке, додати трохи борошна.) Дати тесту відстоятися 1 годину. Перемішати з горіхами та зеленню, масу посолити та поперчити

    Крок 2

    Тісто розкотити у два тонких пласти. На один пласт викласти по 1 чайну. ложці начинки з відривом 5 див друг від друга. Накрити іншим пластом, притиснути та розрізати на квадрати. Краї равіолі ще раз добре притиснути руками. Варити равіолі в киплячій підсоленій воді 5 хв, відкинути на друшляк. Вершкове масло розтопити на сковороді. (За бажанням трохи обсмажити на олії подрібнений перець чилі та шпинат.) Перемішати з равіолі.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Равіолі з сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *