Перейти до вмісту
Головна » Теплий салат із морепродуктів

Теплий салат із морепродуктів

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Теплий салат із морепродуктів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 730 ккал, 50 г білків,
    49 г жирів, 21 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 яйця 800 г морепродуктів асорті (кальмари, мідії, креветки)
    ❯ 400 г білої консервованої квасолі
    ❯ 1/2 ст. л. соку лимона
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ щіпка меленого перцю чилі
    ❯ сіль
    Для соусу:
    ❯ 70 г хліба без кірки
    ❯ 50-65 мл білого винного оцту
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 3 ч. л. рубаного філе анчоусів
    ❯ 2 ч. л. каперсів
    ❯ 5 ст. л. рубаної петрушки
    ❯ 120 мл оливкової олії
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування салату із морепродуктів

    Крок 1

    Для соусу за допомогою блендера подрібнити хліб, часник, філе анчоусів, каперси та петрушку. Вливаючи порціями оливкову олію та оцет, соус злегка збити. Додати сіль та перець на смак.

    Крок 2

    Яйця зварити круто, очистити та розрізати на половинки. Морепродукти ретельно вимити та готувати на пару 3–4 хв. Квасолю відкинути на друшляк і перемішати з морепродуктів. Салат збризкати соком лимона та оливковою олією, приправити сіллю та перцем чилі. Розкласти салат по тарілках та полити соусом. Прикрасити половинками яєць та каперсами

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Теплий салат із морепродуктів. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *