Перейти до вмісту
Головна » Паста біголі з морепродуктами

Паста біголі з морепродуктами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Паста біголі з морепродуктами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 550 ккал, 24 г білків,
    69 г жирів, 77 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г борошна із твердих сортів пшениці
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 яєчний жовток
    ❯ 3 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 очищена цибулина
    ❯ 1 очищений зубчик часнику
    ❯ 100 г філе анчоусів у маслі
    ❯ 200 г мідій
    ❯ 1 пучок петрушки
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування пасти біголі

    Крок 1

    У невеликій мисці яйце і жовток збити віночком із щіпкою солі та 100 мл води. Борошно просіяти гіркою на робочу поверхню, посередині зробити поглиблення. Влити туди яєчну суміш і поступово підсипаючи борошно, замісити еластичне тісто. Прибрати у холодильник на 30 хв. Розкачати тісто у тонкий пласт і нарізати смужками шириною прибл. 1,5 см. Згорнути кожну у трубочку, злегка обваляти у борошні та просушити.

    Крок 2

    Цибулю очистити, порубати та обсмажувати на оливковій олії на слабкому вогні 10 хв. Додати нарізаний пластинами часник, через 1 хв – подрібнені анчоуси та готувати, доки вони не розваряться.

    Крок 3

    Пасту варити у достатній кількості киплячої підсоленої води 3-4 хв. Мідії прогріти в анчоусному соусі. Пасту відкинути на друшляк, перемішати з мідіями, анчоусним соусом та рубаною зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як готується Паста біголі з морепродуктами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *